Beschrijving

Mannatech Advanced Ambrotose® als dagelijkse aanvulling op uw voeding, een natuurlijke mix van alle 8 essentiele suikers. Advanced Ambrotose® is te verkrijgen in poedervorm (60 gram of 120 gram) of in capsules.

Bronnen van deze essentiele suikers zijn oa. de aloe vera plant, arabinogalactanen van de larixboom, plantharsen van de Anogeissus latifolia, gom tragacanth van de Astragalus Gummifer en de Undaria Pinnatifida (Wakame), een bruin zeewier dat wordt gevonden in de schone wateren vlakbij Tasmanie.

Advies is om minimaal 3 maanden Advanced Ambrotose® te gaan gebruiken zodat u kunt gaan ondervinden wat de suikers met u doen. Geef het lichaam de tijd om veranderingen in gang te zetten. . De celcommunicatie zal gaan verbeteren en dat betekent dat uw gezondheid met stappen vooruit zal gaan. Hoe langer u Ambrotose® gebruikt, hoe groter de effecten op uw gezondheid zullen zijn.

Aanbevolen dagelijkse dosering:
Advanced Ambrotose Poeder: anderhalve tot 2 teaspoons (2 nederlandse dessertlepels van 5 ml) per dag. Bij deze onderhoudsdosering gebruikt u 1 pot Advanced Ambrotose 120 gr. per maand. Bij de start van gebruik van Ambrotose raden we soms lagere doseringen aan om het lichaam de tijd te geven om veranderingen in gang te zetten. De 60 grams potten zijn uitstekend geschikt als start bij een lager gebruik. Later kan men overgaan op de 120 grams potten. Mengen met water of vruchtensap of yoghurt. Niet verhitten.

Glutenvrij, geschikt voor vegetariërs

Meer lezen over Ambrotose De ontbrekende schakel