Advanced Ambrotose® caps, 120 st

 50,93

Advanced Ambrotose® als dagelijkse aanvulling op uw voeding, een natuurlijke mix van alle 8 essentiele suikers.

Beschrijving

Mannatech
Advanced Ambrotose® capsules als dagelijkse aanvulling op uw voeding, een natuurlijke mix van alle 8 essentiele suikers. Advanced Ambrotose® is te verkrijgen in poedervorm (60 gram of 120 gram) of in capsules. De capsules zijn uitstekend geschikt voor kinderen want capsules hebben een neutrale smaak. Ook zijn capsules geschikt voor mensen die met een lage dosering willen beginnen. Na een aantal weken kan dan worden opgebouwd in dosering en kan men overgaan op de poeder (60 gr of 120 gr).

Bronnen van deze essentiele suikers zijn oa. de aloe vera plant, arabinogalactanen van de larixboom, plantharsen van de Anogeissus latifolia, gom tragacanth van de Astragalus Gummifer en de Undaria Pinnatifida (Wakame), een bruin zeewier dat wordt gevonden in de schone wateren vlakbij Tasmanie.

Advies is om minimaal 3 maanden Advanced Ambrotose® capsules te gaan gebruiken zodat u kunt gaan ondervinden wat de suikers met u doen. Geef het lichaam de tijd om veranderingen in gang te zetten.  De celcommunicatie zal gaan verbeteren en dat betekent dat uw gezondheid met stappen vooruit zal gaan. Hoe langer u Ambrotose® capsules gebruikt, hoe groter de effecten op uw gezondheid zullen zijn.

Gaat u Ambrotose capsules of poeder langer gebruiken, dan krijgt u een korting die kan oplopen tot 20%. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Aanbevolen dagelijkse dosering:
Advanced Ambrotose capsules: 3 dd 1 capsule, opbouwen naar 3 dd 3 capsules. Bij deze onderhoudsdosering kunt u eenvoudig overstappen op Advanced Ambrotose poeder, 60 of 120 gr. Mengen met water of vruchtensap of yoghurt. Niet verhitten.

Glutenvrij, geschikt voor vegetariërs

Meer lezen over Ambrotose De ontbrekende schakel

Bewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Advanced Ambrotose® caps, 120 st” te beoordelen