Glycanen voor de huid

De belangrijkste anti-aging ontdekking: glycanen voor de huid!

Glycobiologie is de medische wetenschap van de toekomst. Met 7 Nobel prijzen toegekend aan Glycobiologie zijn de sleutels tegen huidveroudering gevonden. Naast DNA en stamcellen weten we nu dat de glycanen het beste anti aging middel zijn!

Hyaluronzuur

Bekend is dat al vanaf midden 20 onze celvernieuwing vertraagt en de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid daalt. Hyaluronzuur is een onderdeel van collageen en valt onder de groep glycosaminoglycanen (GAG’s). Hyaluronzuur is een polysacharide (meervoudige suiker) en wordt opgebouwd uit een lange keten van glucuronzuur en n-acetyl-glucosamine, een van de essentiële suikers. Deze stoffen zorgen voor een goede vochthuishouding van de huid. Door hun wateraantrekkende eigenschappen en door hun negatieve lading zal de vochtbalans van de huid optimaal blijven en elasticiteit op peil blijven waardoor rimpels worden voorkomen.

De vochtbinder hyaluronzuur is een huideigen stof die bijna overal in het lichaam voorkomt. De jonge huid heeft er het hoogste percentage van:  65% hyaluronzuur. Door het vasthouden van al dat vocht ziet de huid er dik, vol en egaal uit. Denk aan baby’s en kleine kinderen met hun ronde gezichtjes. Zij hebben een hoog gehalte aan hyaluronzuur in de huid. Naarmate je  ouder wordt, daalt het aanwezige hyaluronzuurgehalte. Op de leeftijd van 40 jaar kan dit al met 50% zijn afgenomen.

Zodra de productie van het collageen en elastine vermindert, zal de huid verslappen en zal het volume en de elasticiteit afnemen. Ook de opname van zuurstof door de cellen vermindert. Dit alles zal leiden tot vorming van rimpels. Andere factoren zoals voeding, zon, stress, zwaartekracht, alcohol, roken, genen, het gebruik van zonnebanken en medicijnen spelen hierbij een rol.

Onze huid bestaat uit 3 lagen:

  • Epidermis (oppervlak) of opperhuid
  • Dermis (matrix), lederhuid
  • Subdermis, onderhuid (hier worden nieuwe cellen aangemaakt)

Onder de bovenste laag van onze huid (de opperhuid) bevindt zich een stevig, kussenachtig weefsel dat matrix (lederhuid) wordt genoemd. Deze matrix bestaat voor een groot deel uit collageen. Dit heeft een belangrijke ondersteunende functie en maakt de huid sterk, soepel en veerkrachtig. Naarmate je veroudert, neemt de collageenproductie en de aanmaak van nieuwe huidcellen af en wordt je huid minder soepel.

Uth: beste anti-aging product ooit!

Het gebruik van hyaluronzuur in cosmeticaproducten als crèmes, serums, maskers, ampullen, enzovoorts is erg populair vanwege de hechting aan water en het positieve gevolg op de huid; een gladdere, vollere huid zonder diepe rimpels. Hydraterende producten met hyaluronzuur beloven de huideigen vochtdepots aan te vullen en werken als het ware als microsponsjes in de huid. Deze sponsjes nemen vocht op en vullen zich waardoor de huid in volume toeneemt en dus gladder wordt.
De eerste pogingen om het verlies van hyaluronzuur in de huidmatrix aan te pakken, waren voornamelijk gericht op het gebruik van synthetisch vervaardigde suikers. Door middel van een geavanceerde en gepatenteerde nanotechnologie, ontwikkeld in Frankrijk, is men er nu in geslaagd om zelfs de dermis (matrix) en subdermis (onderhuid) te voeden met de natuurlijke glycanen. Uth Advanced Skin Matrix Rejuvenation creme bevat alle natuurlijke essentiele suikers en optimaliseert de productie van nieuwe huidcellen op alle niveaus van de huid! En dit betekent werkelijk anti aging!

Bezoek de webshop

Ūth Advanced Skin Matrix Rejuvenation Creme

Uth100% plantaardige ingrediënten

  • Manapol
  • Crocus crusanthus
  • Astaxanthine
  • Hyaluron zuur
Bezoek de webshop
FAQ items aan het laden...

Ūth skin matrix rejuvenating creme is uniek

Uth huidverzorging (spreek uit youth) is een geavanceerde verjongingscrème voor de huidmatrix en levert natuurlijke essentiële suikers om de huidmatrix te ondersteunen. De nanotechnologie is nieuw en nog niet eerder gebruikt of toegepast.
Het unieke transdermale toedieningssysteem (dus door de oppervlakte laag heen) zorgt er voor dat de micro bolletjes met de werkzame stoffen langzaam vrijkomen en op deze manier mee naar beneden kunnen worden getransporteerd naar de matrix en de subdermis. Hiervandaan wordt het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen gestimuleerd. Met soms al na 10 minuten spectaculair resultaat!

Bekijk hier resultaten en ervaringen van gebruikers van Uth