Glycanen voor de huid

De belangrijkste anti-aging ontdekking: glycanen voor de huid!

Glycobiologie is de medische wetenschap van de toekomst. Met 7 Nobel prijzen toegekend aan Glycobiologie zijn de sleutels tegen huidveroudering gevonden. Naast DNA en stamcellen weten we nu dat de glycanen het beste anti aging middel zijn!

Hyaluronzuur

Bekend is dat al vanaf midden 20 onze celvernieuwing vertraagt en de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid daalt. Hyaluronzuur is een onderdeel van collageen en valt onder de groep glycosaminoglycanen (GAG’s). Hyaluronzuur is een polysacharide (meervoudige suiker) en wordt opgebouwd uit een lange keten van glucuronzuur en n-acetyl-glucosamine, een van de essentiële suikers. Deze stoffen zorgen voor een goede vochthuishouding van de huid. Door hun wateraantrekkende eigenschappen en door hun negatieve lading zal de vochtbalans van de huid optimaal blijven en elasticiteit op peil blijven waardoor rimpels worden voorkomen.

De vochtbinder hyaluronzuur is een huideigen stof die bijna overal in het lichaam voorkomt. De jonge huid heeft er het hoogste percentage van:  65% hyaluronzuur. Door het vasthouden van al dat vocht ziet de huid er dik, vol en egaal uit. Denk aan baby’s en kleine kinderen met hun ronde gezichtjes. Zij hebben een hoog gehalte aan hyaluronzuur in de huid. Naarmate je  ouder wordt, daalt het aanwezige hyaluronzuurgehalte. Op de leeftijd van 40 jaar kan dit al met 50% zijn afgenomen.

Zodra de productie van het collageen en elastine vermindert, zal de huid verslappen en zal het volume en de elasticiteit afnemen. Ook de opname van zuurstof door de cellen vermindert. Dit alles zal leiden tot vorming van rimpels. Andere factoren zoals voeding, zon, stress, zwaartekracht, alcohol, roken, genen, het gebruik van zonnebanken en medicijnen spelen hierbij een rol.

Onze huid bestaat uit 3 lagen:

 • Epidermis (oppervlak) of opperhuid
 • Dermis (matrix), lederhuid
 • Subdermis, onderhuid (hier worden nieuwe cellen aangemaakt)

Onder de bovenste laag van onze huid (de opperhuid) bevindt zich een stevig, kussenachtig weefsel dat matrix (lederhuid) wordt genoemd. Deze matrix bestaat voor een groot deel uit collageen. Dit heeft een belangrijke ondersteunende functie en maakt de huid sterk, soepel en veerkrachtig. Naarmate je veroudert, neemt de collageenproductie en de aanmaak van nieuwe huidcellen af en wordt je huid minder soepel.

Uth: beste anti-aging product ooit!

Het gebruik van hyaluronzuur in cosmeticaproducten als crèmes, serums, maskers, ampullen, enzovoorts is erg populair vanwege de hechting aan water en het positieve gevolg op de huid; een gladdere, vollere huid zonder diepe rimpels. Hydraterende producten met hyaluronzuur beloven de huideigen vochtdepots aan te vullen en werken als het ware als microsponsjes in de huid. Deze sponsjes nemen vocht op en vullen zich waardoor de huid in volume toeneemt en dus gladder wordt.
De eerste pogingen om het verlies van hyaluronzuur in de huidmatrix aan te pakken, waren voornamelijk gericht op het gebruik van synthetisch vervaardigde suikers. Door middel van een geavanceerde en gepatenteerde nanotechnologie, ontwikkeld in Frankrijk, is men er nu in geslaagd om zelfs de dermis (matrix) en subdermis (onderhuid) te voeden met de natuurlijke glycanen. Uth Advanced Skin Matrix Rejuvenation creme bevat alle natuurlijke essentiele suikers en optimaliseert de productie van nieuwe huidcellen op alle niveaus van de huid! En dit betekent werkelijk anti aging!

INLOGGEN

Ūth Advanced Skin Matrix Rejuvenation Creme

Uth100% plantaardige ingrediënten

 • Manapol
 • Crocus crusanthus
 • Astaxanthine
 • Hyaluron zuur
INLOGGEN
FAQ items aan het laden...

Ūth skin matrix rejuvenating creme is uniek

Uth huidverzorging (spreek uit youth) is een geavanceerde verjongingscrème voor de huidmatrix en levert natuurlijke essentiële suikers om de huidmatrix te ondersteunen. De nanotechnologie is nieuw en nog niet eerder gebruikt of toegepast.
Het unieke transdermale toedieningssysteem (dus door de oppervlakte laag heen) zorgt er voor dat de micro bolletjes met de werkzame stoffen langzaam vrijkomen en op deze manier mee naar beneden kunnen worden getransporteerd naar de matrix en de subdermis. Hiervandaan wordt het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen gestimuleerd. Met soms al na 10 minuten spectaculair resultaat!

Bekijk hier resultaten en ervaringen van gebruikers van Uth

De inhoudsstoffen van ûth

 Ūth bevat 100% plantaardige ingrediënten.

 1. Manapol
 2. Crocus crusanthus
 3. Astaxanthine (een van de krachtigste anti-oxidanten) uit Hawai
 4. Hyaluron zuur

Manapol ® is een polysaccharide gevonden in aloë vera gel. Dit unieke ingrediënt is exclusief van Mannatech. Manapol wordt gewonnen uit verse, gewassen en gefilterde gel door een gespecialiseerde extractiemethode die onoplosbare vezels stabiliseert. Het bevat ook de overige essentiele suikers glucuronzuur, glucose, galacturonzuur, xylose, galactose, glucosamine, fucose, rhamnose en arabinose en kleine hoeveelheden van eiwit, calcium, kalium en sulfaat.

 • Uth is volledig parabenen vrij en zijn er geen schadelijke toevoegingsstoffen toegevoegd.
 • Uth bevat geen glycol zuur of salicylzuur.
 • Uth bevat geen polyethylene glycol.
 • Uth bevat geen gluten, zuivel, ei, zuivel, vis, schelpdieren, tarwe, rijst, boekweit, soja, rauwe materialen van dieren en parabenen.

Hoe Ūth te gebruiken:

Gebruik een goede cleanser voor je Uth aanbrent, bv een exfoliating creme. Hoe schoner de huid en de porieen, hoe dieper en makkelijker Uth kan indringen.
Breng vervolgens 2 pompjes Uth crème aan met je vingertoppen op je gezicht en hals en masseer dit lichtjes in. Doe dit twee keer per dag. Er is geen serum meer nodig voor onder de creme

Tip voor je begint met Ūth:

Neem een foto van je huid, van de rimpels rond je ogen of voorhoofd, van rode plekjes of bruine verkleuringen  als je begint met het gebruik van Uth. Vergelijk deze (oude) foto dan na bijvoorbeeld 2 weken, 4 weken, 3 maanden met een nieuwe foto na het gebruik van Uth. De resultaten zullen je verrassen!
Je kunt Uth ook op voeten en handen gebruiken en het eelt verdwijnt.

Het Ūth 3 stappenplan voor reinigen, verjongen en hydrateren

Als onderdeel van het verjongingsprogramma hebben we een 3 stappenplan met een Ūth Cleanser and Moisturiser, als aanvullende producten bij Ūth Rejuvenation-crème. Ook deze producten bevatten de puurste natuurlijke ingrediënten met de meest geavanceerde huidverzorgingstechnologieën.

Zo werkt het :

Stap 1:

Reinigen met Ūth Cleanser

Reinig en exfolieer je huid op milde wijze met gemalen druivenpitten. Het is belangrijk je huid in de ochtend en avond te reinigen en exfoliëren om te voorkomen dat vuil zich ophoopt en je huid schilferig wordt.

93 procent van de deelnemers aan het klinisch onderzoek heeft aangegeven dat ze na acht weken de cleanser te hebben gebruikt het gevoel hadden dat de cleanser hun poriën diep reinigde.

Stap 2:

Verjongen met Ūth Rejuvenation-crème

Wanneer je huid fris en schoon is, is de volgende stap: verjongen. Voed je huid met Uth Rejuvenation creme, het product met natuurlijke glycanen en Manapol®-poeder en een revolutionair, gepatenteerd aanbrengsysteem met microspheres om de diepste huidlagen te penetreren, waar voedingsrijke ingrediënten worden afgegeven om de jeugdige uitstraling van je huid te herstellen

In een klinisch onderzoek had 100 procent van de deelnemers een gladdere huid en meer dan 77 procent een steviger huid.

Stap 3:

Hydrateren met Ūth Moisturiser

Na het reinigen en verjongen met Ūth rejuvenation creme is het verstandig om even 10 minuten te wachten. Dat geeft Ūth de tijd om goed in te trekken. Daarna is het tijd om te hydrateren.
Na het gebruik van Ūth Moisturiser gedurende 8 weken verdwijnen de fijne lijntjes en rimpels en voelt de huid steviger en veerkrachtiger aan.

In een klinisch onderzoek gaf meer dan 90 procent van de deelnemers aan dat hun huid er stralender uitzag na 8 weken de moisturiser te hebben gebruikt.

Wanneer je dagelijks deze 3 stappen van het Ūth 3-stappensysteem volgt, gaat je huid er zienderogen op vooruit en zal het verjongend voor je werken!

Ūth Rejuvenation-crème

Deze diep indringende crème is ontwikkeld om de collageenproductie te ondersteunen door middel van gepatenteerde voedingsstoftechnologie met glycanen en geeft je huid de jeugdige kracht om te vernieuwen. Maakt je huid glad en egaal, dringt diep door in elke huidlaag om fijne lijntjes en rimpels te vervagen.

Gebruiksaanwijzing: nadat je je huid hebt gereinigd met Ūth cleanser, breng je Ūth Rejuvenation-crème crème aan op je huid. Doe dit ’s ochtends en ’s avonds. Begin onderaan je hals, strijk omhoog en bedek je gehele hals en gezicht.

Ūth Cleanser

Met gemalen druivenpitten
Milde cleanser, natuurlijke exfoliatie.
Voel de schoonheid van een gladdere, jeugdiger ogende huid met deze milde schuimende Exfoliating Facial Cleanser. De formule bestaat uit fijn gemalen druivenpitten, een natuurlijke exfoliant, verrijkt met antioxidanten, het beste wapen tegen vrije radicalen. Je huid voelt zacht en glad aan.

Gebruiksaanwijzing: gebruik in de ochtend en avond. Doe cleanser in je handpalm. Voeg water toe en wrijf je handen tegen elkaar om een licht schuim te creëren. Masseer het schuim zachtjes op je gezicht, hals en decolleté in een opwaartse draaiende beweging. Goed spoelen met lauw water.

Ūth Moisturiser

Hydrateert je huid en voedt je huid en maakt haar gladder. Uth Moisturizer bevat lavendelextract en zonnebloemolie voor langdurige hydratatie en bevat een rijk mirtebladextract, een plantaardig ingrediënt waarvan bekend is dat het fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Gebruiksaanwijzing: Wacht 10 minuten totdat de Ūth Rejuvenation-crème is ingetrokken, breng daarna Ūth Moisturiser aan op de gevoelige huid rond je ogen en op je gezicht, hals en decolleté.

INLOGGEN

Het Ūth 3 stappenplan

utz-3-stappen100% plantaardige ingrediënten
Het 3 stappenplan als onderdeel van het verjongingsprogramma:

 1. Ūth Cleanser
 2. Ūth Rejuvenation creme
 3. Moisturiser
INLOGGEN